GDPR pre súkromné ambulancie a zdravotníckych pracovníkov - Datafy.sk
15576
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15576,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Služby GDPR pre Ambulancie

BALÍK PRE ZDRAVOTNÍCKYCH PRACOVNÍKOV

Zdravotnícky pracovník: Lekár, zubný lekár, sestra, dentálna hygienička, farmaceut, pôrodná asistentka, fyzioterapeut, verejný zdravotník, zdravotnícky laborant, asistent výživy, rádiologický technik, zdravotnícky záchranár, zubný technik, technik pre zdravotnícke pomôcky, optometrista, farmaceutický laborant, masér, očný optik, ortopedický technik, zdravotnícky asistent, sanitár, logopéd, psychológ, liečebný pedagóg, laboratórny diagnostik, fyzik, domáci ošetrovateľ, súdny psychiater.
  • zavedenie primeraných politík ochrany osobných údajov
  • analýza existujúceho stavu osobných údajov, vyhodnotenie rizík a doporučenia opatrení
  • vytvorenie dokumentov a smerníc (bezpečnostné, organizačné a právne opatrenia)
  • konzultácie a poradenstvo v prípade otázok ohľadom ochrany osobných údajov
  • postup oznamovania udalostí v oblasti zabezpčenia informácií (informovať Úrad na ochranu osobných údajov SR o porušení osobných údajov, vrátane
    prípadného úniku osobných údajov)
  • súčinnosť a pomoc pri kontrole z Úradu na ochranu osobných údajov SR
  • súčinnosť a pomoc pri žiadosti občana
  • pravidelné sledovanie a upozornenie na legislatívne zmeny so zameraním na súkromné ambulancie
NAD RÁMEC VYŠŠIE UVEDENÉHO BALÍKA PONÚKAME SLUŽBY:
  • Právne zastúpenie
  • Pravidelnú ročnú kontrolu súladu ambulancie s GDPR  „preventívna prehliadka“
  • Aktualizáciu dokumentácie (legislatívne zmeny, zásadné odporúčanie Úradu pre ochranu osobných údajov SR resp. Európskeho výboru pre ochranu údajov)

ZĽAVA PRE ČLENOV:

                       

OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁR









Po zaslaní objednávky Vám bude mailovou formou zaslaná zálohová faktúra. Po zaplatení zálohovej faktúry Vám bude zaslaný dotazník. Na základe Vami poskytnutých údajov, Vám budú zrealizované objednané služby v zmysle ponuky balíka. Poskytnuté služby sú platné a v súlade s legislatívnym stavom ku dňu 25.5.2018

Najprv musíte súhlasiť s VOP !